Kjøkkensjef
Om stillingen
Som kjøkkensjef har du det overordnede ansvaret for Husets kjøkkenfaglige del. Du har en sterk gjennomføringsevne, trives med et høyt tempo og strekker deg langt for å levere og ivareta uforglemmelige matopplevelser. Du har god kjennskap til det tradisjonelle og moderne nordiske kjøkken og vil inngå i vårt lederteam, som sammen jobber for å drifte og videreutvikle Huset. Og som en del av et faglig sterkt team vil du bidra med kunnskap, ambisjoner og engasjement.
Arbeidsoppgaver
- Overordnet ansvar av daglig drift og håndtering av kjøkkenet (produksjon, IK-mat m.m.)
- Implementering og videreutvikling av konseptet
- Personalansvar, både opplæring og oppfølging
- Kalkyle- og kostnadskontroll, samt varebestilling og svinnkontroll
- Rapporterer til driftsleder på Huset
Kvalifikasjoner og egenskaper
- Lidenskapelig opptatt av mat og drikke
- Engasjert, løsningsorientert og kvalitetsbevisst
- Gode samarbeids -- og kommunikasjonsevner
- Erfaring fra tilsvarende stilling innom kjøkken
- God kjennskap til det nordiske kjøkken
- Strukturert og høy arbeidskapasitet
- Må beherske et skandinavisk språk og engelsk, muntlig og skriftlig
- Førerkort klasse B
Vi tilbyr
- En morsom, variert og spennende arbeidsdag
- Utviklende og trygt miljø
- Muligheter til å utvikle faglige ambisjoner
- Fastlønn etter relevante kvalifikasjoner og avtale
- Sjansen til å oppleve unik natur, jakt og fangst i arktiske forhold
- Personalrabatter på våre aktiviteter, bespisning, hoteller og butikker
- Vi er behjelpelig med å finne bolig
Om Huset
Vårt konsept baserer seg på høy kvalitet av mat og drikke. Menyen i restauranten er preget av nordiske teknikker og smakskombinasjoner med fokus på lokale og arktiske råvarer. Restauranten samarbeider kontinuerlig med lokale jegere, fangstmenn og fiskere for å kunne tilby lokale råvarer som sel, svalbardrein og svalbardrype. Huset Bistro serverer retter som følger sesongene med røtter i tradisjonell nordisk kost. Vår rikholdige vinkjeller huserer over 1000 titler og vinkartet har siden 2006 hatt utmerkelsen Best of Awards Excellence fra Wine Spectator. Vi er stolt medlem av organisasjonen De historiske hotel og spisesteder -- et kvalitetsstempel der Norges mest sjarmerende hotell og restauranter er representert.
Om bedriften
Huset er et viktig historisk bygg i Longyearbyen og har vært et sosialt samlingspunkt for byen siden 50-tallet. Opprinnelig var det et forsamlingshus for gruvedriften og fungerte som blant annet kinosal, skole, sykehus og postkontor. Det er fortsatt et viktig samlingspunkt som består av Huset Restaurant og Huset Bistro, med lokaler i bygningen som benyttes til kulturelle arrangementer, konferanse og banketter. Huset er en del av Svalbard Adventures AS som er en totalleverandør av overnatting, bespisning og aktiviteter.