Kokk med erfaring fra det italienske kjøkken
Vi trenger dyktig, effektiv kokk med evne til å arbeide i ett hektisk tempo og med gode samarbeidsevner. Vår meny består i hovedsak av pastaretter men vi har også kjøtt- og fiskeretter på menyen. Vi foretrekker kokk med fagbrev men god og relevant erfaring kan kompensere for manglende fagbrev. Det kreves gode norskkunnskaper.
Krav til kompetanse
- Fagbrev som kokk
- Kunne snakke og forstå norsk
- Erfaring fra det italienske kjøkken
Ønsket kompetanse
- Fagbrev
Personlige egenskaper
- Evne til å kunne jobbe i ett hektisk og til tider stressende miljø
- Gode samarbeidsevner
- Interesse for det italienske kjøkken
Om bedriften
Pasta Sentral AS holder til i Vestre Torggate sentralt i Bergen og har 20 ansatte på hel- og deltid. Vi har også en avdeling på Vestkanten kjøpesenter. Vår meny består av pastaretter med egenprodusert pasta og pizza fra vedovn. Vi har mange dyktige ansatte men trenger flere med på laget for å kunne tilby god mat og service til våre kunder.