Sous Chef søkes til Fiskekrogen
Vi utvider vårt kjøkken og søker i den forbindelse en sous chef. Vi har et lokalt preg på alt vi serverer med fokus på bruk av lokal fisk og sjømat. Fiskekrogen ble etablert i 1989 og er en av de mest velrennomerte fiskerestaurantene i Nord-Norge. Sous chef vil i samråd med kjøkkensjef ha ansvar for kjøkkenet og den daglige driften, slik at vi fremstår iht. målsettinger og konsept.
Aktuelle kandidater må se gleden av mat med høy kvalitet i kombinasjon med godt drikke. Den gode kundeopplevelsen skal gjenspeile høy grad av kunnskap og profesjonalitet.
Vi ønsker at du:
- Har genuin interesse for å lage god og spennende mat
- Har et ønske om å videreutvikle vårt kjøkken
- Arbeider strukturert
- Er fleksibel, jobber godt under stress og har en profesjonell tilnærming til kolleger og gjester
- Krav til språk: skandinavisk eller engelsk, muntlig og skriftlig
Arbeidsoppgaver:
- Forberede, lage mat og sikre kvalitet i det vi leverer
- Innkjøp, lagerkontroll, internkontroll (IK-Mat)
- Menyplanlegging sammen med Kjøkkensjef
- Rekruttering, opplæring og motivering av kokker
Vi tilbyr:
- En spennende stilling i en hyggelig og hektisk hverdag
- Et profesjonelt arbeidsmiljø
- Et motivert team der du vil ha en viktig rolle.
- En stilling med ansvar og varierte oppgaver.
- Et svært godt arbeidsmiljø, preget av stolthet og arbeidsglede.
- Læring og utvikling gjennom kolleger med høy faglig kompetanse.
- Vi har en fin leilighet tilgjengelig i Henningsvær havn
Annet:
Kortfattet søknad med CV sendes til jobb@fiskekrogen.no og søknadsfristen er 10. Januar. Merk søknad med "sous chef".
Spørsmål til stillingen kan rettes til Kjøkkensjef žiga Tominc på telefon: 76 07 46 52
Om bedriften
Fiskekrogen er en velrenommert sjømatrestaurant som ble etablert i 1989, og ligger sentralt plassert i Henningsvær, Lofoten. Her kan du nyte et godt måltid med utsikt over havnen. Restauranten har fokus på lokale råvarer og serverer mat med inspirasjon fra hele verden. Vår totale kapasitet er om lag 150 sitteplasser fordelt på de ulike avdelingene. Kjøkkenet har en åpen løsning og ble renovert i 2018. Virksomheten er i en ekspansiv fase og forventer ytterligere vekst i 2020.