Kokk m/fagbrev
Om stillingen
Lyngen kommune har ledig 65% vikariat som kokk m/fagbrev fra 01.09.2021.
Stillingen inngår i turnus, for tiden med jobb hver 3. helg.
Vikariatet er ledig til 31.08.2022, med mulighet for fast tilsetting.
Arbeidsoppgaver
- Som kokk må du kunne jobbe selvstendig, ta ansvar og i perioder lede arbeidet på kjøkkenet
- På kjøkkenet lages det norsk husmannskost fra bunnen av med fokus på ernæring
Vi baker alt av brødvarer og kaker
Kvalifikasjonskrav
- Vi søker etter kokk m/fagbrev, gjerne for institusjonskjøkken/ernæringskokk
- Personlig egnethet vil bli vektlagt
Dersom vi ikke får søkere med fagbrev, kan det være aktuelt å tilsette personer med annen kompetanse
Vi tilbyr
Variert arbeid i et positivt miljø
Faglige utfordringer
Erfaring/ kompetanseheving på kommunalt nivå
Lønn etter tariff
Spørsmål om stillingen
Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kjøkkensjef Vigdis Osvaldsen, tlf. 40028566, e-post: vigdis.osvaldsen@lyngen.kommune.no eller avdelingsleder Inger Nysted Grønvoll tlf. 40028563, e-post inger.gronvoll@lyngen.kommune.no
Intervju kan bli foretatt.
Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlige selv om søkeren har oppmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten, jf. Lov om rett til innsyn i dokumenter i offentleg verksemd (offentleglova), § 25.
Om bedriften
Om oss
Lyngstunet helse- og omsorgssenter sto ferdig oppført og innflyttet i 2005, og skal være -Et levende hus med trivsel for alle-. Hensikten med senteret er å heve kvaliteten på kommunens tjenestetilbud ved å samle deltjenester under samme tak. Dette medfører til et tettere og fleksibelt samarbeid på tvers av enhetene.
Følgende deltjenester er samlokalisert ved senteret: Hjemmetjenesten, helsestasjon, langtidsavdeling (24 plasser), omsorgsboliger (16), korttidsavdeling/KAD/rehabilitering (13 plasser), legekontor/legevakt, fysioterapitjeneste, ergoterapitjeneste, fellesfunksjoner (administrasjon/merkantilt) og hovedkjøkken.
Kjøkkenet på Lyngstunet har 3,95 årsverk fordelt på kjøkkensjef, kokker og assistenter.
Det lages daglig middag med dessert til ca. 80 personer, og lunsj til ca 50 personer. I tillegg lages det frokost, kvelds og mellommåltider.