SOUSSJEF MED ERFARING
Vi søker etter deg som har fagbrev som kokk og ønsker å bli en del av vårt gode lag som mellomleder. Her skal du sammen med resten av teamet levere gastronomiske matopplevelser av høy kvalitet sammen med positive og fremoverlente kollegaer til våre fantastiske gjester.
Som soussjef er du ansvarsbevisst, resultatorientert og har en genuin interesse for mat, samt er et ordensmenneske som er strukturert og nøyaktig.
Du jobber effektivt og planmessig, samarbeider godt, og ikke minst er sulten på gode råvarer av ypperste kvalitet.
Krav til kompetanse
- Fagbrev kokk
- Minimum 2 års erfaring
- Kunnskap med IK-MAT og HMS
- Kjøkkenøkonomi; kalkyler og bemanning
- Snakke norsk og engelsk
Personlige egenskaper
- Ansvarsbevisst
- Høy kvalitet på mat og presentasjon
- Utvikle menyer
- Samarbeid med kjøkkensjef & restaurantsjef
- Arbeidskapasitet og ståpå vilje
- Sans for orden og renhold
- Teambuilding
Vi kan tilby:
- Et flott hotell som arbeidssted og mulighet til å representere en sterk merkevare med store planer for fremtiden
- Muligheter for faglig utvikling
- Ordnede arbeidsforhold og gode betingelser
- Vi er behjelpelig med bolig
Om bedriften
Sundvolden Hotel har 273 værelser, hotellets fasiliteter holder generelt høy standard. De senere års investeringer har bidratt til å styrke hotellets markedsposisjon og det er i dag ett av landets ledende, og største kjedefrie hoteller.
Vi er stolte av å tilby et hotell som inneholder det beste av det som en gang var, samtidig som vi kontinuerlig utvikler oss for å ivareta behovene til dagens gjester. Vi ønsker å gi våre gjester en minneverdig og annerledes opplevelse. Vår visjon er å være "elsket av våre gjester og beundret av våre konkurrenter". For å lykkes med det, må vi drive bærekraftig utvikling med en stor grad av egenproduksjon, et godt arbeidsmiljø og fokus på ivaretakelse av vårt eksterne miljø.