Norges eldste Vertshus søker kokk og servitører til sesong og faste stillinger
Vertshuset Bv AS
Vertshusveien 10, 1353 Bærums Verk
Om jobben
- Type ansettelse
- Fast, heltid 100%
- Arbeidsspråk
- Norsk eller engelsk
- Antall stillinger
- 5
- Arbeidssted
- Hjemmekontor ikke mulig
Søk på jobben
Søk snarest mulig
I hjerte av Bærum rett ved handelsstedet Bærums Verk, ligger det gamle røde tømmerbygget Vertshuset bygget i 1640.
De sjarmerende bygningene, de lune omgivelsene og det frodige uteområdet er perfekt for å samle mennesker til feiringer av ulike slag. Vertshuset består av et variert utvalg av lokaler med både en større hovedstue, flere chambre separee, et koselig lite bryggerhus og et større selskapslokale med plass til 56 gjester. På sommeren rigges det opp til uteservering.
Bygningene har nylig vært under omfattende restaurering og gjenåpnet høsten 2025 med flunkende nye kjøkken og inventar.
Vi søker nå etter flere motiverte og dedikerte servitører/sommelierer, kokker og tilkallingsvikarer til vårt team.
Vi på Vertshuset skal ha som hovedmål å være en av Bærums beste restauranter, med mat og service levert rett fra hjertet.
Som en del av vårt team vil du være en del av et trygt og inkluderende arbeidsmiljø der vi som kollegaer skal støtte og løfte frem hverandre. Sentrale og viktige verdier for oss er ærlighet, tillit, gjensidig respekt, raushet og frihet under ansvar. Som ansatt på Vertshuset skal du være stolt av arbeidsplassen din. På Vertshuset vil hver og enkelt med sine personlige egenskaper og erfaringer tilføre noe verdifullt til resten av teamet, slik kan vi gi gjestene våre fantastiske opplevelser. Det er svært viktig for oss at du har erfaring med og en naturlig forståelse for hva som er god service, du må ville andre gode opplevelser og motiveres av det.
Om stillingene KokkerVi ser hovedsakelig etter erfarne kokker med fagbrevog erfaring fra a la carte. Interesse og motivasjon kan veie tyngre enn lang erfaring om du er rett person. Vi ønsker deg som er genuint interessert og engasjert i råvarer og konserveringsprosesser.
Noen dager er mer hektiske enn andre, da er det ekstra viktig å kunne jobbe godt og effektivt sammen med resten av teamet. I det ligger det å ta ansvar, være strukturert og ryddig, samt vise selvstendighet. God kommunikasjon og godt samarbeid er helt sentralt i en restaurantdrift, det skal og må være i fokus. Vi søker motiverte fagpersoner som ønsker å dele sin matglede med våre gjester og kollegaer. Du vil få mulighet til å jobbe kreativt med å sette sammen nye retter i et dedikert og lidenskapelig team. Til slutt, men vel så viktig søker vi deg som vil bidra til et godt arbeidsmiljø og spre godt humør blant både gjester og kollegaer.
Stillingens funksjon og beskrivelse:Du skal være med å planlegge sesongens menyer og hjelpe til med varebestillinger, bidra med ideer og videre utvikling av restauranten. Andre oppgaver er å holde orden under varemottak og holde oversikt i lagerbeholdning. Du skal bidra til å sikre overholdelse av HMS og IK-mat retningslinjer, tilberede både kald og varm mat i samsvar med våre konsepter og standarder, bake gjærbakst og kaker, samt bidra til opplæring og veiledning av lærlinger.
Servitører/Sommelier og ekstrahjelper 2 servitører til julesesongen 2025 søkes snarest. Med mulighet for forlengelse.Vi ser etter servitører med erfaring til julesesongen 2025 og fulltidsstillinger, gjerne med sommelier utdannelse (ikke et krav), somønsker å skape gode mat- og vinopplevelser for våre gjester, er sosial av natur og glad i mennesker. Vi har også behov for flere ekstrahjelper i helgene, fint å kombinere med f. eks studier.
I rollen som servitør og vinkelner er det viktig at du liker å formidle kunnskap om mat og drikke, samt har en evne til å avdekke behov hos gjesten ved å jobbe med både hodet og hjerte. Det er en fordel å ha et øye for detaljer og du må kunne holde struktur og orden i arbeidet.
Stillingens funksjon og beskrivelse:Booking og mottagelse av gjester, servere våre gjester etter gitteretningslinjer , ta imot gjester med smil og varme, holde seg oppdatert på våre mat- og drikkemenyer, være informativ og kunnskapsrik i møte med våre gjester, avdekke behov og sørge for at gjestene føler seg sett og forstått, samt ikke minst være en lagspiller som vil det beste for teamet sitt.
Relevant informasjonÅpningstider på Vertshuset vil hovedsakelig være tirsdag til søndag, både for lunsj og middag. Mandag også åpent i desember. Det må forventes at størstedelen av driften foregår rundt helg, med variasjon gjennom året.
Restauranten ligger i tett nærhet til handelsstedet Bærums Verk og med god bussforbindelse til Bekkestua og Oslo sentrum.
Lønn etter kvalifikasjon, erfaring og avtale.
Det er et krav å kunne formidle våre menyer gjennom skandinavisk og/eller engelsk språk, og det er nødvendig å være en god og tydelig formidler.
Søknadsfrist: Send din søknad og CV til susanne@vertshusetbv.no
Husk å merke søknaden med hvilke stilling du er interessert i.
Oppstart: snarest, men også etter avtale
Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende og innkalt til en samtale med oss. Vi gleder oss til å høre fra akkurat deg.
Beste Hilsen
Susanne og Einar
Om bedriften
Historisk vertshus
På Bærums Verk, omgitt av vakker natur og historiske bygninger, ligger Vertshuset -- Norges eldste vertshus fra 1640.
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
5ff3a1fc-4554-4f7c-8896-e8bdd9d13c8d
- Sist endret
12. november 2025
- Hentet fra
FINN
- Referanse
435315835
Lignende annonser
Servitør
Arbeidsgiver
Bjørvika Bar Og Restaurantutvikling As
Sted
Oslo
Serveringshjelp
Arbeidsgiver
LilleO
Sted
Oslo
Arbeidsgiver
Time2staff As
Sted
Oslo