Vi trenger flere personer på laget!
Vi forsterker laget og trenger nye medarbeidere:
Kjøkkensjef - Fagbrev eller lang erfaring fra kjøkken, 100% stilling
Kokk - en allsidig person til å jobbe 50% på kjøkkenet
Servitør - Gjerne over 20 år og behersker norsk
Servitør/bartender - Erfaring fra bar/restaurant, er over 20 år, må kunne jobbe helger og ellers etter behov
Egenskaper vi verdsetter og ønsker til alle stillingene:
- Stor interesse for mat
- Serviceinnstilt og engasjert
- Fleksibel
- Kunne takle høyt tempo
- Resultatorientert
- Lagbygger
- Løsningsorientert
- Øye for detaljer
- Mye energi
- Liker å utfordre seg selv
- Ansvarlig
Søknad merkes med <> sendes til lokstallen@luraturistheim.no
Om bedriften
Lura Turistheim har et komplett og variert menyutvalg med god historikk på ekte hjemmelaget tradisjonsmat fra Lura Turistheim.
Garantert Kvalitet: Vi er stolte av faget og håndverket vårt. Vi er en foretrukken leverandør av catering og overtidsmat til flere av regionens store aktører.
Årlig lager vi over 200 000 middagsretter. Fokuset er det samme som da Lura Turistheim ble etablert i 1949: ekte hjemmelaget mat og høy kvalitet på råvarene.
Leverandører og råvarer er nøye utvalgt. Vi kan spore alle produkter tilbake til opphav, og foretar egne smakstester hver eneste dag.
Hos Lura Turistheim er vi opptatt av at maten skal være god og sunn. Rene produkter gir høyere kvalitet og bedre smak.