Kokker/Chef
KOKKER/CHEF;
Du må ha følgende kvalifikasjoner;
1 Erfaring fra et hektisk a la carte kjøkken
2 Må snakke flytende engelsk og helst norsk
3 Minimum 20 år. Plettfri vandel
Vi kan tilby følgende til den rette;
1 Lønn iht tariff/erfaring
2 Behjelpelig med bosted
3 Et spennende, hektisk og internasjonalt arbeidsmiljø.
4 Full opplæring vil bli gitt
Merk søknad med «KOKK/CHEF»
Om bedriften
Live Lofoten AS ble etablert i mai 2017. Se www.livelofoten.com. Vi har hotell & rorbu overnatting, et stort og variert restaurant hus med flere avdelinger (skjærbrygga) samt et utall forskjellige utflukter/excursions. Vi er i dag 6 faste ansatte + tilkallingsvakter og skal til sommeren utvide vårt etablissement til ca 30 stk. Sommeren for oss er perioden mai-september. Til dette søker vi kokker, servitører/pub/barverter og hotell resepsjonister.