Vi leter etter vår nye fremtidige restaurantsjef.
TMB består av ca ni barmedarbeidere, fire kokker og en brygger. Du vil tre inn i et etablert Mikrobryggeri med en etablert stab.
Du vil ha personalansvaret for hele kjøkken- og restaurantpersonal, samtidig som du er en vert
for gjester og besøkende i restauranten. Nøkkelordet er KUNDESERVICE.
Du trives i en hektisk hverdag, er ambisiøs og fleksibel.
Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:
• Ansettelser, opplæring av medarbeidere, vaktlister
• Kvalitetssikring av produksjon og service
• Varebestillinger og lagerkontroll
• IK mat / internkontroll
Kvalifikasjoner:
• evnen til å planlegge egen arbeidsdag ut ifra satt vaktliste
• evnen til å løse konflikter
• erfaring fra hotell/restaurant
• ledererfaring?
• Du må ha evnen til å inspirere, kvalitetssikre og følge opp god kundeservice
• Erfaring fra cocktailbar er en stor fordel
Vi tilbyr:
• En spennende stilling med ansvar og utfordringer
• Ordnede arbeidsforhold
• Variert hverdag
• Godt arbeidsmiljø
Vi søker en person som:
• er positiv, omgjengelig, løsningsorientert og fleksibel
• er ansvarsfull og beslutningsdyktig
• har hovedfokus på kundeservice
• Har evnen og erfaring til å videreutvikle barkart/menyer
Om bedriften
Trondhjem Mikrobryggeri er hovedsakelig en bryggeripub, men har de seneste årene etablert seg som den eneste baren i byen med destilleri. Derav har både produksjon og brennevinssalget økt enormt. Vi setter derfor kvalitet av våre produkter høyt!