Enhjørningen søker kokker
FOLKENS: Vi trenger flere matkyndige hender på kjøkkenet:-D
Allerhelst en gladlaks som ikke er en slappfisk, men bare humrer godt når servitørene reker rundt med deilig mat til gjestene våre.
Så om du er frisk som en fisk (ja ja, skal gi oss nå;-)) og har lyst på en gøy jobb med flotte kollegar så ta kontakt da vel!
Vi tilbyr:
-
fulltidsjobb
-
tariffavtale
-
orden i sysakene
-
persemat
-
dårlig humor
-
musikk til arbeidet
-
generelt ein flott arbeidsplass i ❤️ av Bergen
På kjøkkenet så bytter vi på å jobbe hos Enhjørningen og Restaurant To Kokker , så variasjon er inkludert ;-)
Ring kjøkkensjef Thomas på 45120404 , mail til info@enhjorningen.no , eller bare ta turen innom en dag 😁
Del veldig gjerne om du kjenner en landkrabbe som kan passe inn hos oss 🦀🐳
Om bedriften
Sjøstue nr 1 som idag er Enhjørningen Fiskerestaurant ligger i det tradisjonsrike bryggekvartalet fra Hansa-tiden i Bergen. Navnet Enhjørningen nevnes første gang i år 1304. Det opplyses da ved en vitneforklaring at den tyske kjøbmand Herman Skult bodde der for femti år tilbake, og at gården således må ha fått sitt navn allerede før år 1260. Som merke på sjøstuen fører gården en springende hest med forgyllet horn. Etter brannen i 1702 ble gården gjenoppbygget, sansynligvis på de gamle tomter.
Hele gården er i dag restaurert og tilbakeført som denvarpå 1700-tallet. Enhjørningen sjøstue nr.1 har alltid vært betraktet som en av de siste hanseatiske stuer på Bryggen. Sjøstuens siste hansiatiske forvalter var Christian Joachim Mohn 1760 -1765.
I disse historiske lokalene, hvor handel med fisk har vært en av de viktigste næringer, ønskes De hjertelig velkommen til Bergens eldste fiskerestaurant, som av ovennevnt grunner har valgt å beholde navnet Enhjørningen, selv om navnet ikke har noen direkte tilknytning til fisk.