For deg som kan mat og trives med folk!
Stillingsannonsen er inaktiv.Ryfylke Bakeri og konditori as
4100 Jørpeland
Vi søker nå ny avdelingsleder til vår kafe på Jørpeland.
Som avdelingsleder vil du få ansvar for den daglige driften av kafeen, sikre god opplevelse for våre kunder og legge til rette for et godt arbeidsmiljø for våre flinke medarbeidere.
Arbeidsoppgaver
- matlaging
- internkontroll ik-mat / HMS
- bestilling / ordre
- salg og kundekontakt
- koordinering og ledelse av personell
Ønsket kompetanse og egenskaper
- fagbrev kokk, alternativt relevant erfaring
- sosial, serviceinnstilt med god kremmerånd
- planleggende, strukturert og ryddig
- må trives med høyt tempo og til tider hektisk arbeidsdag
Som avdelingsleder vi du få ansvar men også stor frihet. Frihet til å påvirke egen arbeidsdag og være med å utvikle kafeen videre. Du vil få praktisere kokkefaget med arbeidstid hovedsakelig på dagtid. Noe kveld/helg innimellom må du regne med. Kafeen er godt etablert og du kommer nesten til <<dekket bord>>. Med god støtte av leder, flinke kolleger og godt innarbeidede system har du de beste forutsetninger for å lykkes i jobben!
Om arbeidsgiveren
Arbeidsgiver
Ryfylke Bakeri og konditori as
Adresse
Direktør Sæthersgate 1, 4100 Jørpeland
Hjemmeside
Ryfylke bakeri og konditori er stolt tilbyder av lokal kvalitetsmat fra Ryfylke. Selskapet består av håndverksbakeri og kafe på Jørpeland og kafe på Tau. Vi lager alt av baker- og konditorvarer, leverer catering, koldtbord, tapas og middager på bestilling.
Om stillingen
Stillingstittel
Avdelingsleder
Antall stillinger
1
Oppstart
Etter avtale
Heltid/deltid
Heltid
Sektor
Ikke oppgitt
Arbeidsdager
Ukedager, Lørdag
Arbeidstid
Dagtid
Sist endret: 22. august 2020
Hentet fra: Stillingsregistrering
Referanse: 5952cfc0-2a07-4bcd-8713-a7327e892285
Stillingsnummer: 5952cfc0-2a07-4bcd-8713-a7327e892285