Vil du jobbe som kjøkkensjef på Kongsvingers nye møtested, Platos Bar&Tapas Restaurant?
Med sin beliggenhet i hjertet av Kongsvinger, vil Platos by på en omfattende og unik opplevelse, en moderne bar og tapas restaurant.
På vårt kjøkken skal vi tilberede moderne små retter, samt klassiske spanske tapas og tyrkiske tapas(Mezze). Basert på tradisjoner og sesongbaserte råvarer av høyeste kvalitet vil vi skape en unik delikat meny.
Vår suksess tuftes på det beste av råvarer, både mat og drikke blir foredlet av dyktige folk, og serveres alltid med stolthet og et smil fra kjøkkenet.
Vi skal sørge for at gjestene våre alltid får en hyggelig opplevelse hos oss.
Vi ser nå etter en ung og ambisiøs kjøkkensjef som elsker action på kjøkkenet, du har ideer til nye retter innenfor tapas konseptet. Vi ønsker oss en kjøkkensjef som er dyktig på mat, som skjønner verdien av team og familiefølelse, og som trives innenfor konseptet vårt.
På Platos skal det være svært hyggelig å jobbe. Familie- og følelsen av team skal være stor, og alle hjelper til der hvor det trengs. Jobben som kjøkkensjef er viktig, men du må være forberedt på å være operativ i service som de andre kokkene. Som leder av kjøkkenet må det påregnes noe administrativt arbeid, men det er på kjøkkenet du trives best der du leder teamet ditt til en effektiv og hyggelig arbeidshverdag som bidrar til den gode smaksopplevelsen for gjestene våre.
Kjøkkenet består av 3 kokker inkludert kjøkkensjef.
Noen av dine viktigste arbeidsoppgaver:
- Matlaging og a la carte service
- Planlegge vaktliste og innkjøp
- Kalkulering av retter, samt ansvar for varekostnad
- IK mat kontroll og HACCP rutiner
- Bemannings ansvar i samarbeid med daglig leder
Som person er du selvstendig, samtidig er du en god lagspiller som liker å skape gode resultater gjennom andre. Du er en pådriver til å utforme meny etter sesong med retter innenfor gitte rammer. Det er en selvfølge for deg å være en viktig bidragsyter til godt arbeidsmiljø og skape en god matopplevelse for våre gjester.
Kvalifikasjoner vi ser etter:
- Fagbrev som kokk, men ikke avgjørende.
- Ledererfaring er en fordel
- Erfaring som souschef, 1.kokk e.l
- Erfaring fra a la carte
- Ambisiøs, arbeidsvillig og initiativrik
- Norsk lederstil (familie og team)
- Skandinavisk språk, muntlig og skriftlig
Hvorfor velge oss som din arbeidsgiver?
Dette er en spennende og utfordrende stilling, og du vil være med å forme vår nye restaurant fra begynnelsen. Vi kan by på en utfordrende og av og til hektisk arbeidshverdag. Du vil jobbe sammen med medarbeidere som bidrar aktivt i drift for å skape besøksglede for gjestene våre og arbeidsglede for ansatte. Som kjøkkensjef hos oss vil du også få muligheten til å påvirke, engasjere og glede. Konkurransedyktige betingelser er en selvfølge.
For mer informasjon om stillingen kontakt vår rådgiver i Viladomat Hospitality, Roger Blikkberget: 40 120 100 | roger@viladomathospitality.com
Om Platos:
Restauranten vil tilby en variert og spennende meny bestående av moderne retter og andre klassikere. Atmosfæren på Platos skal bli unik og med sydlanskt miljø. Om sommeren kan du nyte god mat og drikke på vår store uteservering på Rådhusplassen..
Platos bar og restaurant vil ha en kapasitet på ca 100 sitteplasser inne og 70 sitteplasser på uteserveringen.
Om bedriften
Etter 6 år på Kongsvinger, åpner vi vår restaurant nr. 2.
Restauranten vil tilby en variert og spennende meny bestående av moderne retter og andre klassikere. Atmosfæren på Platos skal bli unik og med sydlanskt miljø. Om sommeren kan du nyte god mat og drikke på vår store uteservering på Rådhusplassen..
Platos bar og restaurant vil ha en kapasitet på ca 100 sitteplasser inne og 70 sitteplasser på uteserveringen.