Soussjef
Haralds Selskapsmat
Haralds Selskapsmat ønsker at du kan være gjest i ditt eget selskap!
Vi tilbyr fine selskapslokaler i Trondheim til de fleste anledninger som bryllup, julebord, konfirmasjoner, barndåp, minnesamvær, kurs- og møtevirksomhet.
Vi har lang erfaring innen catering til alle typer sammenkomster.
Vi spesialiserer oss på å servere trygg og velsmakende mat av høy kvalitet i godt selskap hos oss eller der du måtte ønske. Vi kan både servere eller bare levere maten.
Vær gjest i ditt eget selskap!Som soussjef har du ansvar når daglig leder ikke er tilstede.
I samråd med daglig leder sørger du for at maten som lages er i henhold til oppskrifter, at alle rutiner blir fulgt, at varekostnaden er der den skal og at matsikkerhet og renhold blir opprettholdt.
Stillingen er en kombinasjon av administrativ og operativ.
Arbeidsoppgaver
- Personalansvar, med opplæring og bemanning / planlegging av arbeidsdagen
- Varebestilling / varemottak / ordremottak
- IK-mat / internkontroll
- Planlegging av arrangementer og gjennomføring
- Forefallende administrativt arbeid, rapportering
- Matlaging, renhold, IK-mat
Ønskede kvalifikasjoner
- Fagbrev som kokk / eventuelt bred erfaring fra kjøkken
- Serviceinnstilt og kundeorientert
- Strukturert og fleksibel, med stor arbeidskapasitet
- Innovativ og energisk
- Kvalitetsbevisst
- Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig
Personlige egenskaper
Vi ser for oss at du:
- liker å ha ledelsen, leder og styrer andre og holder teamet fokusert på målene
- oppleves som svært trygg og selvsikker selv i ukjente situasjoner og grupper, er komfortabel under presentasjoner og i formelle sammenhenger
- er svært systematisk, velorganisert og foretar klare prioriteringer
- er nøye med å følge prosedyrer, respekterer regler og retningslinjer, sørger for at arbeidsoppgaver blir fullført og er opptatt av kvalitet
- er nyskapende i din tenkning og bidrar til nye idéer og løsninger
Vi tilbyr
- En utfordrende og spennende stilling
- Et profesjonelt ordnet og godt arbeidsmiljø
- Varierte oppgaver i en dynamisk hverdag