Kjøkkenmedarbeidere til oppstart av ny avdeling
Vi er på jakt etter dyktige kjøkkenmedarbeidere til oppstart av ny avdeling i Bergen
Er du glad i mat og liker å jobbe i team? Da kan du være den rette kjøkkenmedarbeideren til vårt kaldtkjøkken hos Søtt+Salt!
Vi søker 2 til 3 kjøkkenmedarbeidere til dagskiftet (06:00 14:00)
++Arbeidsoppgaver vil i hovedsak bestå av:++
- Produksjon av variert god kaldmat, herunder: påsmurt, salater, wraps og mellommåltider (yoghurt, chiapuddinger)
-
Produserer variert varm mat med høy kvalitet, herunder: Gryter, supper ol.
-
IK mat og HMS rutiner
-
Produksjonsplanlegging
-
Håndtere varemottak
++Ønskede kvalifikasjoner:++
-
Erfaring fra produksjonskjøkken, restaurant eller kantine
-
Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
-
Ryddig, effektiv og strukturert
-
Engasjert, fleksibel og godt humør
-
Snakker og skriver norsk
- Førerkort
++Kan tilby:++
-
Lønn etter avtale
-
En spennende arbeidsplass i vekst
-
Utfordrende jobb på et spennende og hektisk arbeidssted
- Hyggelige kollegaer
Om bedriften
Søtt+Salt har en visjon om å få Bergen til å smake bedre, nå også på jobben. Vi satser på kantine fordi de fleste av oss tilbringer 230 ut av 365 dager i et år på jobben. Det er 230 måltider som vi kan gjøre sunnere, mer spennende og annerledes enn våre konkurrenter.Søtt+Salt er i sterk vekst og åpner i 2020 nye personalrestauranter i Bergen. Les mer om Søtt+Salt på vår hjemmesiden: https://www.sottogsalt.no/
4Service driver personalrestauranter, renhold for bedrifter, catering og andre servicetjenester for offentlige og private bedrifter også offshore. Vi er markedsledende tilbyder innen anleggshotell for verksteds- og entreprenørbransjen i Norge. Vi opplever betydelig vekst hos oss, og knytter stadig til oss dyktige leverandører og ansatte i vårt marked. Vi er stolte av hele 4Service konsernet og alle våre ansatte. https://www.4service.no/