Servitører og Bartendere
Servitører og Bartendere
Radisson Blu Plaza Hotel søker servitører og bartendere til hotellets restauranter og barer
(34TH Restaurant, 34TH Bar, Lobby Bar, Galway Bay Irish Pub)
Vi søker med dette flere servitører og bartendere med tidligere relevant erfaring til fire av våre restauranter og barer: 34TH Restaurant, 34TH Bar, Galway Bay Irish Pub og Lobby Bar. Vi søker midlertidig ansatte, samt ekstrahjelper og vikarer med mulighet for fast ansettelse.
Er du en erfaren servitør, bartender og/eller barista som ønsker å være med å videreutvikle mat- og drikke konseptet på Norges hotteste hotel? Er du en dynamisk teamplayer med godt humør og stå-på-vilje? Er du en person som elsker å skape minnerike opplevelser for andre?
Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg!
34TH RESTAURANT & BAR:
110 meter over Oslos gater, i 34 etasje av Radisson Blu Plaza Hotel, finner du 34th Restaurant & bar. Med panoramavinduer i glass, tilbyr 34th en utsikt over Oslo uten sidestykke.
À la carte restauranten vår, tilbyr fantastiske retter og tasting menyer med nordiske ingredienser og sesongens ypperste lokale råvarer. Vi serverer alt fra hotellgjester og romantiske småbord til vennegjenger og større grupper. For mer informasjon, se www.34th.no.
34TH Bar har for lengst posisjonert seg som en av byens mest fasjonable skybarer der dyktige bartendere konstruerer egne signaturcocktails og serverer alt fra pre-dinner drinks og aperitif til store selskapsbookinger og kreative cocktails til hotelgjester, turister og lokalbeboere.
Oppgaver og ansvarsområder
Yte maksimal service overfor våre gjester
Servering av både à la carte, tasting menyer og større selskaper (34TH Restaurant)
Presentering av mat og vin ved servering
Rydding og vasking av glass og bord
Holde avdelingen og gjesteområdet ryddig og rent
Håndtere POS system, bookinger, oppgjør etc.
Fylle på varer og opprettholde mise en place
Levere topp kvalitet drinker og godt håndverk til en hver tid (34TH Bar)
Produsere spennende nye signaturdrinker (34TH Bar)
Kvalifikasjoner og egenskaper
Du må ha bestått saluttkurs
Minimum to års erfaring fra lignende bedrift/sted
Ha minumum grunnleggende kunnskap om vin (sommelierutdannelse teller positivt)
Være innovativ og kreativ
Beherske et skandinavisk språk samt engelsk, og gjerne kunne et annet språk i tillegg
Beherske pressede situasjoner og være løsningsorientert
Ha en proaktiv og fleksibel serviceinnstilling med tydelig preg av "Yes I Can!"
Jobbe godt både selvstendig og i team
Vise fleksibilitet i forhold til jobben
GALWAY BAY IRISH PUB:
Direkte vis-à-vis Oslo Spektrum ligger Galway Bay Irish Pub med et godt og variert utvalg av øl og whisky. Puben serverer også fristende pubretter og snacks man kan nyte mens man lader opp før konsert, ser på en fotballkamp eller møter kolleger eller venner etter jobb.
Oppgaver og ansvarsområder
Yte maksimal service overfor våre gjester
Servere mat og drikke til hotellets gjester og andre besøkende
Rydding og vasking av glass og bord
Holde avdelingen og gjesteområdet ryddig og rent
Håndtere POS system, bookinger, oppgjør etc.
Fylle på varer og opprettholde mise en place
Levere topp kvalitet drinker og godt håndverk til en hver tid
Kvalifikasjoner og egenskaper
Du må ha bestått saluttkurs
Minimum to års erfaring fra lignende bedrift/sted
Har du videregående kunnskap om øl og whiskey telles dette positivt
Være en god menneskekjenner og kunne håndtere alle slags gjester
Beherske et skandinavisk språk samt engelsk, og gjerne kunne et annet språk i tillegg
Beherske pressede situasjoner og være løsningsorientert
Ha en proaktiv og fleksibel serviceinnstilling med tydelig preg av "Yes I Can!"
Jobbe godt både selvstendig og i team
Vise fleksibilitet i forhold til jobben
LOBBY BAR:
Hotellets lobbybar er det naturlige møtepunktet i en ellers hektisk hverdag. Med sin strategiske beliggenhet midt i lobbyen, tilbys det smørbrød, salater, småretter til lunsj og lettere middagsretter til kvelds. Baren er utstyrt med et rikelig utvalg forfriskninger og et stort og åpent loungeområde.
Oppgaver og ansvarsområder
Yte maksimal service overfor våre gjester
Servere mat og drikke til hotellets gjester og andre besøkende
Rydding og vasking av glass og bord
Holde avdelingen og gjesteområdet ryddig og rent
Håndtere POS system, bookinger, oppgjør etc.
Fylle på varer og opprettholde mise en place
Levere topp kvalitet drinker og godt håndverk til en hver tid
Kvalifikasjoner og egenskaper
Minimum to års erfaring fra lignende bedrift/sted
Være innovativ og kreativ
Være en god menneskekjenner og kunne håndtere alle slags gjester
Beherske et skandinavisk språk samt engelsk, og gjerne kunne et annet språk i tillegg
Beherske pressede situasjoner og være løsningsorientert
Ha en proaktiv og fleksibel serviceinnstilling med tydelig preg av "Yes I Can!"
Jobbe godt både selvstendig og i team
Vise fleksibilitet i forhold til jobben
Vi tilbyr:
Utfordrende jobb i et spennende og internasjonalt miljø
Utviklingsmuligheter i en meget attraktiv hotellkjede
Godt arbeidsmiljø
Egne økter for produksjon og workshops for utvikling (34TH Restaurant & Bar)
Det er muligheter for tiltredelse allerede i januar. Husk å vise til hvilken bar, hvilken stilling og hva slags stilling som er av interesse for deg når du søker.
Har du noen spørsmål før du bestemmer deg for å søke kan de rettes til:
Joachim Delsett -- Restaurant & Bar manager, Joachim.Delsett@Radissonblu.com
Pamela Dahl -- F&B Support Manager, Pamela.Dahl@Radissonblu.com
Søknader blir behandlet fortløpende og merkes med avdelingen(e) du ønsker å søke på:
-34TH Restaurant
-34TH Bar
-Lobby Bar
-Galway Bay Irish Pub
Søknadsfrist 26.01.2020