Restaurant Supervisor
Arbeidsoppgavene består hovedsaklig av:
· Arbeide i driften – koordinere daglig restaurantdrift (kveldsvakt i ukedager / helger ved behov)
· Ta ansvar for oppgavene som tildeles rollen, og sørge for at alt arbeid utføres i tide og på en profesjonell måte
· Gi eksepsjonell kundeservice og lede teamet til å gjøre det samme
· Svar effektivt og nøyaktig på gjesteforespørsler og klager i restauranten
· Ta ansvar for servering av middag til grupper og arrangement
· Utvikle strategier for å forbedre service og jobbe med mersalg
· Bistå med ansettelse og opplæring av nye medarbeidere samt kontinuerlig opplæring av eksisterende personale
· Bistå restauransjef med varetelling, vaktlister og bestillinger og være dess stedfortreder ved ferieavvikling
· Bidra til et godt arbeidsmiljø
Egenskaper & kvalifikasjoner:
· Høy arbeidskapasitet og evner å prioritere og delegere
· Du kan motivere
· Er tydelig i å komunisere
· Løsningsorientert
· Struktuert og nøyaktig
· Opptatt av å skape ekstraordinær service
· Du er smilende og positiv
Krav:
· Tidligere erfaring fra hotell- og eller restuarantbransjen, erfaring fra a la carte foretrekkes
· Eksepsjonelle ferdigheter i organisasjon, kommunikasjon og kundeservice
· Sterke lederegenskaper
· Du må være interessert i mat og drikke
· Behersker norsk eller engelsk
Høres dette ut som deg? Sende CV og søknad til restaurantsjef Ewelina Malita: ewelina.malita@parkinn.com. Søknader blir behandlet fortløpende.
Om bedriften
Norlandia Hotel Group drifter totalt 30 hoteller i Norge og Sverige.
Med fokus på våre ansatte er vi et av Nordens beste hotelldriftsselskap. Vi har ett hovedfokus, å skape god gjeste- og medarbeideropplevelser. At våre gjester er fornøyde og at du som medarbeider trives på arbeidsplassen, har alt å si for vår felles suksess.