Kjøkkensjef
Vår kjøkkensjef har søkt et års permisjon. Vi søker hans stedfortreder for dette året i første omgang, men det kan åpne seg muligheter for fast ansettelse på lengre sikt.
Vi trenger en erfaren kokk og arbeidsleder til stillingen. Du har fagbrev som kokk/instittusjonskokk og noen års allsidig erfaring i yrket. Du er entusiastisk, trives med kundebehandling og en til tider hektisk hverdag.
Lønn etter avtale.
Om bedriften
Knutepunktet er et catering- og fiskematkjøkken med det norske kjøkken, og bruk av norske kortreiste råvarer, i fokus. Det hele startet i 2001 da vi startet produksjon av høykvalitets fiskemat. Fiskematkjøkkenet bygde seg umiddelbart opp et godt renommé og fikk raskt mange faste kunder. I dag leverer vi fiskematprodukter av førsteklasses kvalitet til en rekke dagligvarebutikker i trøndelag, romsdal og på nordmøre. I tillegg er mange storkjøkken, barnehager og serveringssteder i porteføljen. Vi har også mange stamkunder og dropin-kunder som handler direkte fra vårt utsalg som ligger vis á vis Bunnpris Sylteosen. Høsten 2014 ble driften utvidet til også å omfatte cafédrift og cateringvirksomhet. Hver dag tilbyr vi både kjøttretter og fiskeretter som dagens middag, servert i caféen eller som take away. I tillegg har vi en rikholdig á la carte- og pizzameny. Vi produserer innenfor et bredt spekter der vi satser på egenproduksjon basert på råvarer av fisk, vilt, kjøtt og tilbehør.