Erfaren kokk for sommersesongen
Vi søker erfaren kokk for sommersesongen 2021
Vi trenger forsterkninger på kjøkkenet under høysesongen, om du liker å jobbe i høyt tempo og kan håndere stress på en bra måte er du den vi ser etter. Du må kunne jobbe godt i team og også kunne ta ansvar og jobbe bra på egen hånd. Vi liker om du er kreativ og flink med råvarer, ha høy fokus på råvarekostnader og utnytting av råvaren. Setter pris på god orden, god hygiene og holder det rent og ryddig rundt deg til enhver tid.
Vi trenger en allround kokk som kan gjøre det meste på ett kjøkken, fra å lage desserter og legge opp til å stå i passet og sende ut flotte, kreative tallerker som ser like godt ut som det smaker.
Blir mest kveldsvakter men også tidligvakter med frukost og forberedelser til kvelden.
Ønskelig med skandinavisk, men å kunne godt engelsk er ett krav.
Personlige egenskaper
- ansvarsbevisst
- tillitsfull
- ydmyk
- kreativ
Om bedriften
Rosendal Fjordhotel er et helårsåpent hotell som ligger meget idyllisk til ved Hardangerfjorden i Rosendal, ca 8 mil sydøst om Bergen.
Hotellet har 94 rom med 185 senger og spisesal med plass til 250 gjester. Det er et helårshotell for kurs, konferanse, ferie og fritid. Det er preget av stor turisme om sommeren og mye kurs og konferanse virksomhet under vår og høst.
Vi ser helst at du har fagbrev, men relevant erfaring er et krav. Hvis du har en positiv væremåte, er ydmyk, pålitelig og fleksibel så kanskje du er akkurat den forsterkning vi behøver.
Jobben er sesongarbeid fra mai til og med september
Lønn etter tariff. Bolig kan eventuelt ordnes.