Ønsker Du en spennende jobb innen mat og service?
Til det nye ORKLA-HUSET søker vi personale!
Ønsker Du en spennende jobb innen mat og service?
Vi søker personale til stillinger som barista, kokk, kantinemedarbeider og kantineleder.
Orkla samler alle sine ansatte i et helt nytt og spennende bygg. Vi i Eurest er så heldige over å ha fått oppdraget med å gi de god service og herlige matopplevelser igjennom dagen.
Vil du være med i vårt team? Vi trenger kokker, kjøkkenmedarbeidere og kjøkkensjef. Vi skal lage, tilberede og presentere maten på en slik måte at de aldri tenker tanken på å ta med matpakke eller gå ut av huset!
Viktigste arbeidsoppgaver/ ansvar:
- Tilberedning av kald og varm mat
- Leke deg frem til beste presentasjon av maten
- Vise glede og energi i din service- og gjestebehandling
- Være stolt av ditt rene og ryddige kjøkken
- Ta del i oppvask og renhold
- Sørge for riktig og godt kontrollert varemottak- og lager
- Kunnskap og etterlevelse av interne rutiner omkring HMS og Matsikkerhet
- Vise matglede og gi inspirasjon til dine gjester.
Vi ønsker at du er/ har:
- Kokk med fagbrev/ evt. bred erfaring fra kjøkken
- Godt humør, like å jobbe i et hektisk miljø
- Fleksibel med stor arbeidskapasitet
- En utpreget serviceinnstilling overfor oppdragsgiver, kunde og kollega
- Er selvstendig og oppgående
- Strukturert og fleksibel i det daglige arbeidet
- Genuint interessert i kokkefaget
- Kvalitetsbevisst
- Erfaring fra tilsvarende stilling vil være en fordel
Vi kan tilby:
- En utfordrende og spennende stilling
- Gode muligheter for karriereutvikling
- Godt og hektisk arbeidsmiljø
- Gode lønnsbetingelser
Normal arbeidstid 07.00-15.00
Det er en forutsetning at du kan kommunisere godt på norsk både skriftlig og muntlig.
Om bedriften
Compass Group er en verdensledende leverandør av måltidstjenester og andre supporttjenester med rundt 500 000 ansatte i over 50 land. I Norge er vi ca. 1900 ansatte som jobber under varemerkene ESS, Eurest, Eurest Services og Medirest hos kunder både i offentlig og privat sektor.
VI har gleden av å servere mer enn 100 000 måltider hver dag fordelt på over 200 serveringssteder og levere tilpassede støttetjenester som gjør hverdagen enklere for kunden. Dette gir oss den kunnskapen vi trenger for å utvikle gode løsninger, levere høy kvalitet og gi suveren service.