For sommeren 2021 søker vi en selvstendig og erfaren kokk
Sentrale arbeidsoppgaver i stillingen
· Frokost til overnattingsgjester
· Enkel lunsjmeny for ferje turister
· Middag i restauranten
· Holde orden og rent på kjøkkenet
· (Frokost eller lunsj kan kuttes etter avtale)
Kvalifikasjoner:
· Fagbrev i kokkefaget
· Erfaring fra restaurantvirksomhet
· Erfaring med sjømatretter
Ønskede personlige egenskaper:
· Selvstendig og ansvarsfull, men samarbeidsvillig
· Godt humør og god på kundebehandling
· Ryddig og organisert, men kreativ
Vi tilbyr:
· Medeierskap hvis samarbeidet fungerer bra
· Hybel om nødvendig
· Opphold i historiske omgivelser og vakker natur.
· Mulighet for fiske på fritiden
- Prosjekterende og kontrollerende
Ta gjerne kontakt med Kristine Kleven 907 65 917 for mer informasjon om stillingen.
Søknadsprosessen håndteres av Sentrum Næringshage v/ Per Inge Dalheim, og du kan sende søknad til pid@snhh.no innen 26 april 2021
Om bedriften
Tjøtta Gjestegaard ligger i Alstahaug kommune på Helgelandskysten. Dette er en historisk og vernet gjestegård fra 1743. Mye av interiøret er bevart, og planen er å få huset tilbake til sin herskapelige stil. Huset har 4 stuer, resepsjon, toalett, lager og kjøkken i 1 etasje. I 2.etasje finnes 8 gjesterom, lager og 2 bad, samt en balkong. Se bilder på vår facebook side.