Kjøkkensjef til á la carte-restaurant
Hotell Utsikten Geiranger søker kjøkkensjef til sesongjobb i Geiranger.
Restauranten vår er åpen sju dager i veka i hovudsesong. Vi har i tillegg lunchservering i lobby og på uteområder. Kjøkkensjefen vår må ha interesse og kunnskap kring lokale og norske mattradisjoner. Vi ser etter ho eller han som har kreative evner til å bygge eit konsept der atmosfære og kvalitet er viktig. Gjestane våre er i houvudsak hotellgjester.
Jbbdagen vil i hovudsak bestå i å drifte á la carte-restaurant på ettermiddags- og kveldstid. Deler av jobben vil vere knytta til planlegging, innkjøp og lagerkontroll.
Restauranten er åpen for middagsservering frå 1800-2200. Vi har ca 30-50 gjester i restauranten kvar kveld. Vi har eigen frukostkokk.
Om bedriften
Hotell Utsikten er ein del av Classic Norway Hotels og ligg med fantastisk utsikt over Geirangerfjorden. Hotellet er i 2019 åpent frå 01.mai til 01.oktober. Vi har 29 rom, á la carte-restaurant med plass til 60 personer, lobbybar med servering av kaffi, lunch og drikkevarer samt uteservering med barmeny.