Kokk
Vi søker etter en kokk med erfaring fra à la carte kjøkken og som kan jobbe selvstendig. Du må like å jobbe i team med andre og under høy press. Vi har en stor selskaps-avdeling hvor vi serverer alt fra små menyer til store bryllups-menyer og buffeter.
Frognerseteren har en norsk profil og tilbereder rettene fra bunn av med ferske råvarer. Vi har egne menyer for selvbejening, à la carte restaurant og selskapsavdeling. I kjøkkenet er det et rotasjonsprinsipp som betyr at man skal jobbe i alle avdelinger. Det er en stilling med variert jobb og man får bruke sin kreativitet.
Vi ser etter en dyktig og målbevisst kokk som liker å jobbe med tradisjonelle retter og som ønsker seg en ny utfordring. Vi wer et team med ambisjoner og ønsker stadig vekk å utfordre oss selv. Vi har et godt sosialt miljø.
Frognerseteren har tariffavtale og kan tilby en fulltidsstilling med skiftarbeid også i helgene. Vi tilbyr ordnende arbeidsforhold med et godt arbeidsmiljø og ordnet vaktplan.
Krav til kompetanse
- Fagbrev
- Norsk
Personlige egenskaper
- Ansvarsbevisst
- Selvstendig
- Ordensmenneske
- Renslig
- Samarbeidsvillig
Om bedriften
Frognerseteren ligger på toppen av Holmenkollen i et unikt fredet dragehus fra forrige århundre, på grensen til Nordmarka. Vi har en stor selvbetjeningsavdeling som er Kafe Seterstua. I tillegg så har vi en à la carte restaurant Finstua og en stor selskaps-avdeling med kurs og konferanse. Våre selskapslokaler har plass fra 10 opptil 110 personer og vi arrangerer mange brylluper.
Vi har eget konditori som er kjent for Frognerseterens berømte eplekake, i tillegg så lager vi vår egen iskrem, sjokoladekonfekt og alle typer desserter. I konditoriet holder vi hevd på det gamle håndverket.