Fratigruppen åpner håndverksbakeri på Torget - søker dagtidsansvarlig
SØKER DAGTIDSANSVARLIG
I forbindelse med åpning av nytt håndverksbakeri på torget søker vi en ansvarlig person med bakrgunn fra restaurant og cafe-drift. Elsker du å jobbe med folk, fantastiske bakevarer og service ? Dette kan være jobben for deg - for vi leter etter en som ønsker å være med å utvikle Norges beste bakeri ! Bakeriet vil være åpent fra 07.00 om morgnen og stenge 16.00. Alt salg vil skje over disk, også cafebiten. Vi søker deg som trives med å jobbe i høyt tempo og liker at ting skjer, alt med et smil og glimt i øye. Bakeriet vil dele lokasjon sammen med nye Una Pizzeria på Torget - som vil ha take-over på kvelden med sitt levende pizzeria-konsept. Merk at stillingen utlyst er for bakeribiten, og vil ikke involvere seg i restaurantdriften på kvelden.
Ansvarsområder :
- Personalansvar
- Gjestehåndtering og service
- Disksalg / kassehåndtering
- Hovedansvarlig for vaktlister
- Kasseoppgjør
- Bidra til et sunt og positivt arbeidsmiljø
- Kvalitetssikring gjennom overvåking og utvikling av rutiner
- Tilse at bakeriets konsept overholdes
- Daglig drift av utsalget og cafeen
Krav til kompetanse
- Relevant fagbrev / utdanning og / eller tidligere erfaring med à la carte
- Minimum 2 års erfaring fra restaurantindustrien
- Gode engelskferdigheter. Både skriftlig og muntlig
- Generell mat -og drikkekunnskap
Ønsket kompetanse
- Tidligere ledererfaring
- Tidligere bakerierfaring
Personlige egenskaper
- Ansvarsbevisst
- Gjennomføringsevne
- God arbeidsmoral
- Positiv holdning
- Service-minded og engasjert
- Håndtere stress og høyt tempo
- Selvstendig
Bakeriet vil åpne september/oktober.
Dato for tiltredelse kan også avtales.
Om bedriften
Fratigruppen består av en knippe restauranter i Trondheim og har drevet restauranter her siden 1973. Oppskriften vår er god mat og lun stemning, hvor sjarmerende servitører som kan jobben sin og tør gi av seg selv er en av hovedingrediensene. Nå utvider vi igjen og er på utkikk etter serviceinnstilte og engasjerte personer som ønsker å utvikle og jobbe som leder for vårt kommende bakeri i hjertet av Trondheim sentrum. Per idag består vi at Frati, Le Bistro, Aisuma, Frati Catering, Una Pizzeria, Tyven, Banken Restaurant og ØX Tap Room.
I ett års tid har vi hatt en drøm om å starte opp byens beste bakeri og sammen med tredje generasjons baker Emanuele har vi nå planer om å flytte inn på torget ila høsten 2019. Emanuele har hatt flere år på Oppdal og nå kommer han nå inn til Trondheim og skal være med å berike torget med en bakers mange fristelser.