Dyktige servitører til heltids- og deltidsstillinger på Haaheim Gaard
Vi søker etter servitører i deltids- og heltidsstillinger med oppstart snarest.
Som servitør på Haaheim Gaard vil du være vårt ansikt utad og du vil ha mye kontakt med gjestene våre. Arbeidsoppgavene vil blant annet omfatte:
• Servering og presentering av meny og viner.
• Resepsjonsarbeid
• Barbetjening
• Rydding og vasking av lokalene
• Dekking opp og rydde ned til bespisning
Hva kan vi tilby?
• Trivelig og sosialt arbeidsmiljø i vakre omgivelser
• Lærerik jobb med muligheter for utvikling
• Konkurransedyktige lønnsvilkår • Varierte arbeidsoppgaver og spennende arbeidsdager
Vi ser etter deg som:
• Har erfaring fra serveringsbransje / kundebehandling
• Er engasjert i jobben og villig til å lære om mat, vin og Haaheim Gaard
• Er utadvendt og ikke redd for å ta en utfordring og ansvar i stillingen din
• Følger bedriftens målsetninger og legger stort fokus på kvalitet i arbeidet ditt
• Er over 18 år (helst over 20)
• God muntlig norsk eller engelsk
• Har god samarbeidsevne og forståelse for hva som skaper et godt team
• Setter gjesten i fokus og finner gode løsninger for god service
Om bedriften
Haaheim Gaard er et historisk hotell med 24 hotellrom og en egen velrenommert restaurant i Uggdal i Tysnes Kommune. Vi serverer smaksmenyer fra 3 til 10 retter hvor vi benytter lokale leverandører og setter sammen menyene med sesongbaserte råvarer. Haaheim Gaard er en de av De Historiske Hotell og Spisesteder en unik hotellkjede med et særegent krav til kvalitet og en bevisst vertskapsrolle som bygger på å gi gjestene en unik opplevelse på steder med en lokalhistorisk forankring. Hos oss har vi som mål å gi våre gjester en totalopplevelse og vi reklamerer med slagordet "magiske augeblikk". Dette betyr at alle deler av våre gjesters opphold skal oppleves som et magisk øyeblikk. For å få til dette er det sentralt at alle ansatte har som mål å levere kvalitet til hver gjest i alle situasjoner hvor de har kontakt med Haaheim Gaard. Dette innebærer at du tar det på deg som ditt eget ansvar å få Haaheim til å fremstå best mulig hver gang du er på jobb.