SERVITØR / RESTAURANTMEDARBEIDER MED ANSVAR
VI UTVIDER VÅR STAB OG ØNSKER Å ANSETTE EN NY MEDARBEIDER MED GOD INTERESSE OG KUNNSKAP INNEN RESTAURANT- OG MATFAGET.
DU BØR HA GOD ERFARING FRA BRANSJEN OG GJERNE JOBBET SESONGER, VÆRE SEG SOMMER ELLER VINTER, SLIK AT DU FORSTÅR KONSEPTET MED HØY- OG LAVSESONG INNEN BRANSJEN.
DU MÅ:
- KUNNE JOBBE I ETT HØYT TEMPO OG TÅLE STRESS OVER TID GODT.
- KOMMUNISERE GOD BÅDE SKRIFTLIG OG MUNTLIG PÅ ETT SKANDINAVISK SPRÅK.
- KUNNE JOBBE I TEAM SAMTIDLIG SOM DU OGSÅ MÅ HA EVNE TIL Å JOBBE SELVSTENDIG.
- HA GOD KJENSKAP TIL DET SKANDINAVISKE KJØKKENET OG GOD KUNNSKAP OM TRADISJONS MAT TIL DE ULIKE SKANDINAVISKE HØYTIDER
- GOD OG BRED ERFARING OG KUNNSKAP OM MATFAGET – BRENNENDE ENGASJEMENT FOR YRKET
DU SKAL KUNNE TILFØRE DINE KOLLEAGER KUNNSKAP LIKE SÅ GODT SOM Å MOTTA KUNNSKAP FRA DEM
VI SER ALLER HELST AT VÅR NYE MEDARBEIDER SER DETTE SOM EN ANSATTELSE AV LANG VARIGHET.
All nødvendig opplæring vil bli gitt, prøvearbeid avtales før fast ansettelse – alle lønnes
60% - 100% stilling ( tilpasses etter avtale )
Om bedriften
SJØMATRESTAURATEN 'FØRSTE REIS' LIGGER SENTRALT PLASSERT PÅ BRYGGA MIDT I SKJÆRHALDEN SENTRUM, I EN AV NORGES STØRSTE SOMMERTURIST-KOMMUNER; HVALER KOMMUNE I ØSTFOLD.
RESTAURANTEN HAR HELÅRS-ÅPENT MED FULLTID PÅ SOMMEREN OG NOE MINDRE TID PÅ VINTEREN.
RESTAURANTEN ØNSKER Å UTVIDE SIN STAB MED YTTERLIGERE EN ANSATT INNEN SERVERING.
RESTAURANTEN HAR SITT HOVEDFOKUS PÅ FISK, MED INNSLAG AV ENKELTE KJØTTRETTER. MENYEN VARIERES MED ÅRSTIDEN.
HØST, VINTER OG VÅR FYLLES MED SELSKAP, A LA CARTE OG TEMAKVELDER MED STOR POPULÆRITET.