Kokk søkes
Vi søker etter kokk med fagbrev eller minimum 5 års erfaring.
Dine personlige egenskaper er viktige for å lykkes og trives med jobb på Hovden. Du må finne utfordring og glede i å møte gjestene våre og å skape de gode matopplevelsene. Du må trives både med travle arbeidsdager, samtidig som du liker roligere perioder som krever kreativitet og initiativ.
Om bedriften
Stomp & Vatn lev under filosofien: Kan vi ikkje lage det sjølv -- så har vi det ikkje.
Alt på menyen er laga på huset. Råvarene er ofte lokale, eller valgt ut fra leverandører vi kjenner.
Brød, gjærbakst og kaker blir laga kvar dag. Brød kan du komme innom og handle, så lenge behaldninga rekk. Smårettar og hovudrettar blir servert heile dagen. Så vil du ha mykje mat tidlig på dagen, eller ein enkel rett til middag -- så bestemmer du dette sjølv.
All mat vi lagar er ærlig, ekte og lite pretansiøs.
Kjøkkensjefen Alex har arbeida som kokk i Oslo i mange år. Han legg stolthet i å servere heimelaga mat i rause porsjoner. Han svergar til klassiske teknikkar med moderne vri, og ser fram til å hauste av både fjellet og sørlandskystens spiskammers. Med seg på laget har han gjennom året fleire dyktige kokkar og servitørar