Sous Chef til Brasserie X
Quality Hotel Expo søker en Sous sjef til Brasserie X
Jobben
- Tilberedning av menyer, forberedelser og matlaging i henhold til konseptet Brasserie X
- Ansvarlig for team i Brasseriet, vaktliste
- Tett samarbeid med kjøkkensjef
- Motivere og engasjere
- Utvikle menyer i samsvar med vårt konsept
- Sørge for optimal presentasjon og serviceleveranse ovenfor gjest.
- Kunnskap og etterlevning av interne rutiner omkring HMS og IK- mat
- Forventet å jobbe helger og skift
- Arbeidstid: Skiftarbeid
- Varebestilling og lagerstyring
Talent
- Du må ha lidenskap for mat, og ha nærhet til jobben, og være presis.
- Du er fleksibel, jobber godt under stress og har en profesjonell og personlig tilnærming til kolleger og gjester
- Du er ærlig, og har gode kommunikasjonsferdigheter
- Du kan vise til og dokumentere tidligere erfaring fra kokkeyrket
- Du er en lagspiller, og vil fremme samhold i avdelingen
- Fagbrev
Vedkommende MÅ kunne beherske et Scandinavisk språk
Kun aktuelle kandidater blir kontaktet.
Aktuele kandidater må være bosatt i Norge og kalles fortløpende inn til intervju.
Om oss
Vi tilbyr en fargerik hotellopplevelse med kundeløftet <<It's taken care of>>, og vi passer godt til både firmareisen og møtedeltageren, samt arrangementsgjester, Stockholmsturisten, storfamilien og kjæresteparet. Hotellet tilhører Quality Hotel, som er en av Nordens største hotellkjeder med over 60 hoteller i Sverige, Norge og Danmark. Quality Hotel tilhører Nordic Choice Hotels sammen med hotellkjedene Clarion Hotel og Comfort Hotel. Velkommen til vår store familie!
Ved spørsmål: Kjøkkensjef: erik.taskin@choice.no eller ass.kjøkkensjef joao.pires@choice.no
Ready for take off? Søk innen søknadsfristen. Stillingen er en fast ansettelse med tiltredelse etter avtale.