Sommerjobb på matfestival og lokal matproduskjon
Bli med når Smaker fra Øyriket skal delta på Trøndelag Matfestival og Trøndelag Matfestival-Et sted nær deg. Vi trenger ungdommer som gjerne brenner for matlaging og matproduksjon. Jobben går med på å være med på all logistikk knyttet til de to matfestivalene og alt som skal forberedes og ordnes før og etter en matfestival, både utenbys og lokalt. Du synes det er morsomt å formidle og vise andre barn og unge. Du liker å lage mat og er interessert i lokale råvarer og lokal matproduksjon, men liker gjerne å lage mat inspirert fra hele verden. Ikke redd for å ta i et tak eller by på deg selv. Du blir del av et team hvor vi sammen vil lage to flotte festivaler der øyriket blir lagt merke til. Tiden mellom vil brukes blant de ulike bedriftene i Smaker fra Øyriket så du vil få unik innsikt i lokal matproduksjon.
Arbeidet vil foregå i uke 30, 31 og 32
Om bedriften
Smaker fra Øyriket AS er et bedriftsnettverk av matprodusenter på Frøya og Hitra. Selskapet består i dag av : Hurran Spiseri, Bryggeriet Frøya, Garnviks Røkeri, Dalpro Gårdsmat, Helgebostad Hagebruk, Hitra Gårdsmat og Dolmøy Seafood.
Smaker fra Øyriket har i år bl.a prosjektansvar for Trøndelag Matfestival-et sted nær deg på Hitra og Frøya samt koordinerer festivalen for lokale matprodusenter som deltar på den store festivalen i Trondheim. Der vil det i år også delta store lokale aktører for lakseproduksjon der noen av disse vil ha aktiviteteter og formidling rettet bl.a mot barn og unge og sjømat.