KOKK TIL FJELLS?
Kokk med fagbrev og erfaring søkes til veldrevet kjøkken. Vår kjøkkensjef gjennom de siste 4 årene har dessverre blitt alvorlig syk, og vi trenger kokk(er) i vårt kjøkken med oppstart den ca. den 15. juni. Sesongstilling som varer til 15. oktober. Vi regner med at vår kjøkkensjef vil komme tilbake til oss en behandling. Det er arbeidstid mellom 11.00 og 22.00 hver dag, og to kokker deler ansvaret for produksjon av 3-retters middag alle dager, samt prepping av retter for servering av a la carte i kafedriften. Vi har god tilgang på lokale råvarer som kalv, hjort, fjellgris, lam og kje. Vi får inn ferske grønnsaker, fisk og andre varer hver tirsdag.
Kokken(e) får ansvar for å drive kjøkkenet i henhold til HACCP, og vil rapportere direkte til daglig leder/eier. Det vil være en til to kjøkkenassistenter i tillegg i den travleste delen av sesongen fra sesongstart 26. juni og ut august måned.
Om bedriften
Fondsbu DNT er et veletablert overnattings- og serveringssted beliggende på vakre og mektige Eidsbugarden i Jotunheimen. Vi har 100 senger og også en kafe som er veldig populær. Vi søker etter kokk(er) som kan tiltre fra 15. juni og jobbe ut sommersesongen til rundt 15. oktober. Kokken har ansvaret for tilbereding og servering av 3-retters middag for husets gjester, samt prep til dette og prep for og gjennomføring av a la carteservering som for en stor del blir tatt hånd om av dyktige og erfarne kjøkkenassistenter. Vi bruker lokale kvalitetsråvarer og alt blir tilberedt fra grunnen av i vårt kjøkken. Det er et ungt og levende miljø på Fondsbu med travle dager og hyggelig arbeidsmiljø. Det er bolig på stedet og bilvei til døra.