Engasjert kokk til Hardangerviddahallen restaurant sesong 2022
Vi søker 2 kokkar til Hardangerviddahallen restaurant i perioden 15. mai -- 31. oktober og 15. juni -- 20. august 2022
Vi søker deg med følgende egenskaper
· Kunnskap og interesse for matkultur og lokale råvarer
· Kvalitets- og ansvarsbevisst med stå-på-vilje
· Løsningsorientert og pålitelig
· Selvstendig, men også god til å samarbeide med andre
· Fleksibel ift arbeidsoppgaver og arbeidstid (helgearbeid må påregnes)
· Trives i et hektisk og internasjonalt arbeidsmiljø
Arbeidsoppgaver
· Forberede og lage mat på bestilling for både grupper og individuelle gjestar
· Produksjon av À la carte meny og buffet
· Arbeide etter IK-mat og HACCP rutinar
· Tett samarbeid med kjøkkensjefen
· Annet arbeid som faller naturlig under stillingen
Kvalifikasjonskrav
· Gode språkkunnskaper
· Du har erfaring fra tilsvarende arbeid
· Du er serviceinnstilt, kvalitetsbevisst og detaljorientert
· Du er tids- og kostnadsfokusert
Vi kan tilby deg
· Et spennende arbeidsmiljø i en utviklingsorientert bedrift
· Gode lønn og arbeidsvilkår etter avtale
· Utfordrende og trivelige dager på jobb
· Hyggelige kollegaer
· Hjelp med bosted
Høres dette interessant ut - send oss din søknad snarest med CV/foto og en god argumentasjon for at du er den rette personen.
Om bedriften
Norsk Natursenter er et spennende opplevingssenter for norsk natur, klima og miljø. Senterets virksomhet er drift av opplevingssenter, restaurant Hardangerviddahallen, gavebutikk og turistinformasjon.
Hardangerviddahallen er en moderne restaurant og café der opp til 200 gjester kan oppleve norsk matkultur kombinert med det moderne kjøkken.
Norsk Natursenter er lokalisert i Øvre Eidfjord langs den nasjonale turistveien Rv7 nær Hardangerfjorden, Måbødalen og Vøringfossen.