Til forsiden

Jobbtreff – møt jobbsøkere på en helt ny måte

Presenter din bedrift og dine stillinger i en direktesendt videopresentasjon.

Person som skiver på en datamaskin

Jobbtreff er en ny tjeneste på arbeidsplassen.no der arbeidsgivere kan presentere sin bedrift, sine ledige stillinger og hva slags kompetanse de er på jakt etter i en direktesendt videopresentasjon  for opptil 100 jobbsøkere. Deltakere kan stille spørsmål anonymt underveis i en chat, og melde sin interesse for videre kontakt.

Slik fungerer Jobbtreff

  • Arbeidsgiver oppretter et jobbtreff og kan enkelt knytte til stillingsannonser som de har på arbeidsplassen.no.
  • Har de ikke en stilling på arbeidsplassen.no, kan de nå gjøre det mens de oppretter jobbtreff. De blir sluset rett til stillingsregistrering og kan lage ny stilling som de kan bruke i jobbtreffet.
  • Arbeidsgiver kan invitere jobbsøkere ved å dele lenken til jobbtreffet. I tillegg kan arbeidsgiver ta kontakt med markedskontakten i sitt fylke dersom de ønsker at NAV skal bistå med å finne jobbsøkere.
  • Jobbsøkeren melder seg på et jobbtreff med sin e-postadresse. De kan følge presentasjonen innlogget på arbeidsplassen.no. Underveis kan deltakere stille spørsmål til arbeidsgiver i en chat og de har også mulighet til å melde fra om de er interessert i videre kontakt ved å trykke «Jeg er interessert».
  • Arbeidsgiver velger selv å ta kontakt med deltakerne som melder interesse.

Jobbtreff er under utvikling

Tjenesten er lansert som pilot og testes ut i tett samarbeid mellom arbeidsgivere, NAV-kontor og vårt utviklingsteam. I denne fasen er målet å høste erfaringer, få tilbakemeldinger og videreutvikle tjenesten slik at den kan bli så god som mulig.

Det viktigste vi jobber med nå er jobbsøkerens mulighet til å dele sin CV med arbeidsgiver. Det er strenge regler for personvern. Oppgaven nå handler i stor grad om juridiske avklaringer. Vi skal også oppskalere slik at langt flere kan delta samtidig.

Lag nytt Jobbtreff