En tjeneste fra   NAV logo
Til forsiden

Hvorfor registrere CV-en din hos nettopp Arbeidsplassen?

Det finnes mange maler for CV-er. Hva er fordelen ved å fylle ut CV-en hos nettopp Arbeidsplassen?

  • CV på Arbeidsplassen er mye mer enn en mal. Det er rett og slett en tjeneste for å matche arbeidsgivere og jobbsøkere.
  • Når du som er jobbsøker har fylt ut din CV og jobbprofil på Arbeidsplassen har du gjort din CV søkbar i arbeidsgivers kandidatsøk. Hver uke bruker mange arbeidsgivere kandidatsøket for å finne kandidater til sine stillinger. Arbeidsplassen er utviklet med moderne og smart teknologi som gjør det lett for arbeidsgivere, vikar- og bemanningsbyråer å selv søke etter nye medarbeidere i vår CV database.
  • Jo bedre du fyller ut din CV og jobbprofil desto større sannsynlighet er det for at din CV kan bli funnet av arbeidsgivere som leter etter nye medarbeidere. Arbeidsgivere som synes din CV er relevant, kan ta direkte kontakt med deg.
  • Hvorfor er utfylling av jobbprofilen viktig? Jobbprofilen er det smarte bindeleddet mellom din CV og arbeidsgivers kandidatsøk. Legg inn søkeord som beskriver din kompetanse i jobbprofilen. Bare slik kan søkemotoren og matchetjenesten finne deg. Bruk derfor god tid på å finne gode ord som beskriver din kompetanse. Det er lurt med flere ord. Det øker sannsynligheten for at du kommer med på arbeidsgivers liste over aktuelle kandidater. Etterpå kan arbeidsgivere klikke seg inn på din CV.
  • Slik har vi gjort det enkelt å matche arbeidsgivere som trenger flere folk med jobbsøkere som trenger jobb.

Når du logger deg på, vil du få god hjelp til utfyllingen. Det er bare komme i gang.

Hvorfor kan jeg ikke laste opp en CV i Word eller PDF som jeg allerede har laget?

Det virker kanskje som mye merarbeid å registrere en CV på nytt hvis du allerede har en CV i Word eller PDF? Hva er da grunnen til at vi har laget en løsning der man ikke kan laste opp den CV-en du kanskje allerede har gjort deg flid med å lage?

Det enkle svaret er: Det ville vært vanskeligere for arbeidsgivere å finne deg.

Dersom CV-ene hadde blitt lagret i Word eller PDF på Arbeidsplassen ville ikke det gitt arbeidsgivere muligheten til å bruke det smarte søket vi nå kan tilby – og som vi hele tiden jobber med å videreutvikle. Nå kan arbeidsgivere velge mellom mange filtre og kombinasjoner av filtre som gjør jobben med å finne den rette kandidaten mye raskere.

For at arbeidsgivere, vikar- og bemanningsbyråer skal velge å bruke Arbeidsplassen når de skal rekruttere må de oppleve at det er enkelt å finne akkurat de medarbeiderne de ønsker seg.

Vi har prioritert å lage en best mulig søkefunksjon for arbeidsgivere. Det vil også komme de mange jobbsøkerne til gode.

Vi håper dette var en god forklaring.